Go kväll i stugorna

 
Tidningarna från M                       Lillprinsens present från mormor och morfar

Sitter här i soffan och tar det lugnt. Skönt att det är fredag i morgon, som vanligt har veckan gått fort. I går var jag i Uppsala på en temadag och det var ju riktigt snöoväder när vi skulle ta bilen hem så bilfärden hem tog ca 2.5 timma. Var riktigt trött när jag kom hem så det blev inte mycket gjort mer än en dusch och lite mat. Så när jag kröp ner i sängen tog det inte lång stund tills jag slog igen mina små ögonlock.

Hade fått två tidningar av min älskade M och då jag hade läst ut min bok passade de perfekt. Orkade dock inte läsa dem ordentligt utan orkade bara bläddra lite i dem. Läser mest böcker på kvällarna men tidningar är bättre när man är lite trötter.

I kväll blir det någon bok, får se vad jag hittar i bokhyllan.

Kram å


Välkommen måndag

Lillprinsen sover sin eftermiddagsnap

Ny vecka
och denna vecka ska vi på bröllop på lördag då min kusin ska gifta sig. Åh, det ska bli såå kul att gå på bröllop. Vet inte ännu vad jag ska ha på mig, väljer mellan en brun och en dimrosa klänning. Det är första gången vi ska på vinterbröllop och det tycker jag verkar så mysigt och annorlunda. Vad passar egentligen bättre än denna vita vinter som vi har nu till ett vackert brudpar.♥

I dag gick jag hem tidigare från jobbet då jag hade sådan huvudvärk. Känns lite bättre nu så förhoppningsvis är den borta tills i morgon. Ingen bra start på veckan direkt.........

Önskar alla en bra start på veckan och må så gott!

kram å

Bara vara

 

I dag när jag slutade jobbet tog jag en sväng på stan för att strosa runt lite bland affärerna. Passade på då lillprinsen, hans faster Thilde och M var och hälsade på gammelmormor och gammelmorfar. Köpte med mig nya numret av Elle och det var så skönt att bara sitta där och ta det lugnt. Tycker det är så avkopplande att sitta i lugn och ro och fundera och som jag brukar säga "bara vara". Skönt att vara i nuet och njuta av stunden. Efter det så gick jag hem med en massa inspiration och energi och började göra lite helgfint (vi hann tyvärr inte det igår). Skönt att det äntligen är helg.

Nu väntar jag på att mina älsklingar ska komma hem så vi får ha lite fredagsmys.

kram kram

Lugg


Skön avkoppling, latte och Dameras Värld.

God morgon! Blev inget inlägg igår. Var hemma lite senare igår och efter att ha myst med lillprinsen så tog jag tag i stryktvätten. Brukar stå och stryka framför tvn och tittade som vanligt på "Halv åtta hos mig". Blir så inspirerad att laga trerätters när jag tittar på det programmet så på lördag kanske.....Är jättesugen på lax och ugnsrostade rotfrukter.

Idag blir lillprinsen elva månader, puss lillskrutten.

I tisdags när jag var och klippte mig så blev det en toning i hela håret och så klipptes det lugg. Har varit sugen på det länge och i tisdags så vågade jag. Skönt med lite frisyr, mycket lättare för mig att ha utsläppt med lugg annars sätter jag bara upp håret och det var jag så trött på. Kul med förändring ibland.

Nu ska jag ta på mig min varma jacka och gå till jobbet. Blir Mix Megapol i hörlurarna. Skönt med fredag imorgon.

Önskar er en bra torsdag!

Kram

Frisörbesök

God morgon alla!
I dag ska jag placera mig i frisörstolen hos min vän M. Äntligen ska topparna klippas, har inte klippt mig sedan i somras, ska bli sååå härligt. Ska även fylla i lite färg, antingen fylla i utväxten eller annars blir det lite mörkare i hela håret.
Nu ska jag bege mig till mitt arbete, redan tisdag och jag är inne i min andra arbetsvecka.
Ses!

Mama


Tidningen Mama och en kopp kaffe, härlig början på lördagen

Jag fick en helårsprenumeration av tidningen Mama i julklapp och i går damp första numret ner i brevlådan. Åh, vad härligt det ska bli att få denna underbara tidning i brevlådan i helt år. Tack tomten!

Idag ska lillprinsen, faster Thilde, M och jag åka till lillprinsen gammelmormor och gammelmorfar. Vi ska bli bjudna på lunch och det ska bli gott. Ska ta med pulkan som lillprinsen fick i julklapp av sina kusiner så att han får åka lite i snön. Det har ju varit lite för kallt tidigare så idag blir premiär.

Önskar er alla en mysig lördag och må så gott!♥

Kram å

Välkommen fredag

Vad fort veckan har gått, redan fredag. Då var första arbetsveckan avklarad då jag är hemma idag. Känns kul att vara tillbaka på jobbet trots att man känner som om man inte kan någonting, men det kommer väl. Nu sitter jag med en kaffe och tända ljus framför datorn och väntar på att lillprinsen ska vakna. Idag får vi besök av lillprinsens rara mormor, morfar, moster och kusiner.
Önskar er alla en bra fredag!
Kram

Back to work

 
Tog en promenad från stationen till Södermalm i ett kallt Stockholm

Skön avkoppling på tåget

I går firade vi sjuårsdagen med en film, finalen i Johan Falk-filmerna, och jag var så trött efter första arbetsdagen att jag somnade i soffan i mitten på filmen.......får bli lite mer firande i helgen istället. Skulle kunna tänka mig att åka iväg någonstans och bo på hotell men det är lika mysigt att vara hemma med mina älsklingar.

Första arbetsdagen igår gick bra. Var på jobbet redan vid halv sju och började att packa upp mina saker som har varit nedpackade i lådor. Tyvärr så slutade min dator att fungera på förmiddagen så fram till lunch blev det många telefonsamtal för att få hjälp med den. Kunde låna ett annat rum under tiden min dator fixades. Får se om min dator fungerar imorgon.

I dag har jag varit på möte i Stockholm. Jag är ju inte så van numera att sitta still om dagarna så jag trodde att jag skulle bli trött på mötet men vi diskuterade många intressanta saker så det gick över förväntan.

Till tågresan hem köpte jag med mig Elle och en latte, det var riktigt skönt att få sitta där och koppla av med Emiliana Torrini i hörlurarna men samtidigt längtade jag hem till mina älskade så det var lika skönt att komma hem.♥

Nu ska jag ta mig en dusch sen blir det soffan ett tag innan läggdags.

Kram kram å

7 år

♥♥♥Idag är det sju år sedan M och jag träffades och nu har vi vår älskade lille prins. Tiden går så fort så fort. Puss på dig min älskling!♥
Nu ska jag bege mig till jobbet, spännande.............
Ha en bra dag!
Kram

Myshelg




I fredags var M ledig och då åkte vi en sväng till Västerås. Först blev det ett stopp på Ikea för att lämna tillbaka en madrass och lunch sedan en sväng på stan för en fika. När vi var på Ikea så var det rea, halva priset, på ett vitt matbord som vi har tittat på och det fick följa med hem till oss. Så idag har vi fixat i köket och packat upp bordet. Det blev jättefint och vi har nyss invigt det med söndagsmiddag

I lördags var Thilde och jag en sväng på ElinMaria för att titta lite på rean. Hittade några klänningar som jag provade men ingen passade tyvärr. Sedan fikade Thilde, M, lillprinsen och jag på Espressohouse. Lillprinsen tycker att lamporna ovanför bordet där är så roliga när man tittar nära dem, så hans faster Thilde fick skjutsa honom fram och tillbaka en "liten" stund och han tyckte det var såå skoj.

I morgon börjar jag jobba igen efter mammaledigheten, känns lite spännande. Kommer att längta så mycket efter min lille prins men han ska ju vara hemma med sin älskade pappa så han kommer att ha det såååå bra. Ska visserligen bara jobba sju veckor men att vara ifrån lillprinsen flera hela dagar kommer nog att kännas i hjärtat.

Nu sitter jag med BodyShops hårinpackning i håret och ska snart gå in och duscha. Sedan blir det tv-kväll här, skönt att slappa lite inför morgondagen. Ska bl.a. titta på "I en annan del av Köping" som är ett riktigt mysigt program. Efter det börjar filmen Johan Falk- gruppen för särskilda insatser som vi redan har sett men då den är rätt så bra blir det den. 

Kram å♥


Rea rea


I morgon börjar Polarn o Pyret sin rea och såg i dagen tidning att Elin Maria också börjar sin rea imorgon klockan 8:00. Vi ska till BVC halv tio för att väga och mäta lillprinsen så jag funderar på om jag kanske hinner förbi Elin Maria innan. Vi ska på bröllop i januari och jag har ännu inte fått tag på någon klänning så då kanske man kan titta på Elin Maria.

Förra veckan fyndade jag en kappa på Sisters. Var nedsatt till halva priset och jag fick betala 600 kr. Skulle även behöva ett par stövlar som är varma men ända lite finare. Har sett ett par på Scorett som jag tyckte var fina. Ska ta en sväng förbi där i morgon och titta och prova. Behöver även ett par inneskor till mitt arbete då jag börjar jobba på måndag och lite kläder och och och.................listan kan göras lång över saker man behöver (läs vill ha).

Ha en trevlig torsdagskväll!

Kram

God morgon årets första torsdag


Sitter här i vardagsrummet och myser för mig själv med frukost och tittar på Nyhetsmorgon. I dag ska vi träffa A och Å och deras söta sessor. Ska bli kul att ses då vi inte har träffats på ett tag. Sen börjar ju jag jobba på måndag så det kommer att ta ett tag innan vi kan ses igen.

Någon beställning av åkpåse blir det inte idag då Kronan har stängt fram till den 12 januari, hmmm.........

Skönt det var med en innedag igår. Fick lite gjort här hemma, bl.a. ställt in en bokhylla i sovrummet för att få in lite papper och pärmar. Är lite sugen på att göra om lite här hemma. Vill måla om i lillprinsens rum. Nu är det lattefärg i hela rummet och det är så tråkigt och rummet blir så mörkt och litet med den färgen. Är dessutom sååå trött på den färgen. Om vi målar om så blir det vita väggar. Har köpt en vit expedithylla från IKEA som han ska få ha i sitt rum. Vi har korgar till hyllan sen tidigare men de är naturfärgade och de vill jag också måla om till vita. Har många ideér och önskemål och vill gärna göra om nu idag!

Nu ska jag fortsätta med frukosten och läsa dagens tidning.

Önskar er en bra dag!
Kram

Brrrr...


Kan man inte gå ut får man åka pulka inne istället och mysa med nallen på fällen

Nu är det riktig vinter ute. Här är det nästen -20 grader ute så i dag har vi innedag. Blir alldeles för kallt för lillprinsen att vara ute nu. Även om man bäddar ner honom i vagnen så är blir det kallt om hans härliga kinder. Funderar på att köpa en ny åkpåse till vagnen, den vi har nu är visserligen helt ok men känns inte så varm. Har tittat på en åkpåse från Kronan men den finns bara att köpa i deras butik i Täby och jag tror inte vi har vägarna förbi där de närmaste dagarna. Får nog bli en beställning per telefon istället och så skickas den med posten. Kan även tänka mig en från 7am men de är tyvärr lite dyrare.

Ett av mina favoritprogram är Top Model som nu visas i repris på TV3 och jag ska faktiskt ta och se det med en kaffe. Gäller att passa på när lillprinsen sover.

Ha en bra trettondag!

Kram
å

Trettondagsafton

Lillprinsen tittar på dagens meny, han fick en alldeles egen glass som mamma fick äta upp

I dag har vi varit på stan igen. Hade lite ärenden att uträtta, bl.a. lämna tillbaka ett par byxor som jag köpte på MQ´s rea. Var lite osäker på storleken, M satt lite tajt och L var för stort, och för en gång skull så tänkte jag inte att jag ska få bort lite runt magen. Det brukar inte funka och så blir plagget hängandes i garderoben med prislapp kvar.

I går hade vi en mysig dag med lillprinsens mormor, morfar, moster och kusiner. Mormor och morfar bjöd oss alla på lunch på Ming Palace. Lillprinsen tycker det är så kul att träffa sina kusiner (mormor, morfar och moster också förstås) och han skiner som en sol när han ser dem. De är bäst helt enkelt och de är också så gulliga mot honom.

I dag på eftermiddagen kom mormor, morfar och gammelmoster över till oss på en fika och det tyckte lillprinsen var skoj.

Kram kram
å

Årets första måndag

Då var det måndag igen men årets första. Skönt med lite vardag tycker jag men snart är det ju helgdag igen. Idag ska vi ner på stan och träffa lillprinsens älskade mormor och morfar, moster och kusiner. Blir bl.a. lunch på Ming Palace, GOTT! Lillprinsen och jag tog sovmorgon imorse så vi har precis gått upp. Nu dags för frukost.

Om en vecka börjar jag jobba, gulp!

Önskar er en bra start på veckan.

Kram
å

RSS 2.0