Myshelg




I fredags var M ledig och då åkte vi en sväng till Västerås. Först blev det ett stopp på Ikea för att lämna tillbaka en madrass och lunch sedan en sväng på stan för en fika. När vi var på Ikea så var det rea, halva priset, på ett vitt matbord som vi har tittat på och det fick följa med hem till oss. Så idag har vi fixat i köket och packat upp bordet. Det blev jättefint och vi har nyss invigt det med söndagsmiddag

I lördags var Thilde och jag en sväng på ElinMaria för att titta lite på rean. Hittade några klänningar som jag provade men ingen passade tyvärr. Sedan fikade Thilde, M, lillprinsen och jag på Espressohouse. Lillprinsen tycker att lamporna ovanför bordet där är så roliga när man tittar nära dem, så hans faster Thilde fick skjutsa honom fram och tillbaka en "liten" stund och han tyckte det var såå skoj.

I morgon börjar jag jobba igen efter mammaledigheten, känns lite spännande. Kommer att längta så mycket efter min lille prins men han ska ju vara hemma med sin älskade pappa så han kommer att ha det såååå bra. Ska visserligen bara jobba sju veckor men att vara ifrån lillprinsen flera hela dagar kommer nog att kännas i hjärtat.

Nu sitter jag med BodyShops hårinpackning i håret och ska snart gå in och duscha. Sedan blir det tv-kväll här, skönt att slappa lite inför morgondagen. Ska bl.a. titta på "I en annan del av Köping" som är ett riktigt mysigt program. Efter det börjar filmen Johan Falk- gruppen för särskilda insatser som vi redan har sett men då den är rätt så bra blir det den. 

Kram å♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0