♥Lillprinsen 1 år♥

I dag blir vår älskade lille prins 1 år. Grattis vår ögonsten!

Just nu sover han för att ladda inför kalaset och jag har precis tagit ut sista plåten med kanelbullar.

Kram
å


Hej hej

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg men nu kände jag att det var dags. Det har varit lite fullt upp här med förkylningar, jobb, ommålning m.m.

Nu har jag alltså äntligen målat om lillprinsens rum till vitt och jag är helnöjd med resultatet. Det blev precis som jag trodde mycket fräschare och upplevelse av att det känns större. Så nu är det pysslet med smådetaljerna som stundar. Kul kul! I går började jag gå igenom hans kläder för att lägga undan de som har blivit för små och insåg att det är många klädesplagg som han inte har hunnit använda.

Nu har jag precis duschat och tvättat håret och ska sätta mig i soffan framför Halv åtta hos mig.

Hade planerat att göra ett inlägg om bröllopet vi var på i slutet av januari men då jag vill göra det i lugn och ro så har det inte gått ännu men det kommer. Det var iallafall helt underbart.♥

Hoppas det är bra med er alla

Kramar

Grattis syster yster!

I dag fyller min syster och lillprinsens moster år. Grattis världens bästa L!!!♥ Så direkt efter jobbet blir det kalas, kul kul.

Skönt med fredag och helg. I morgon börjar melodifestivalen så då ska jag ladda upp med lite gott och mysa i soffan.

Nu ska jag strax bege mig till jobbet för veckans sista arbetsdag.

Önskar er alla en mysig helg!

Kramar

Grattis kusin G

Idag fyller lillprinsens kusin G 14 år. GRATTIS världens bästa G!!!♥ Har precis kommit hem från ett roligt och gott kalas. Glömde tyvärr kameran hemma så har inga kort att visa.

Bröllopet vi var på i lördags var alldeles alldeles underbart. Kommer berätta och visa mer senare för nu blir det bara ett litet inlägg. Ska strax hoppa ner i sängen för jag är fortfarande trött efter helgen.

Önskar er alla en bra start på veckan.

Kram

RSS 2.0