Mot huset!




Denna adventsljusstake, Lycka, hittade jag på Clas Ohlson i går och kände direkt att den skulle passa perfekt i vårt nya hus, men tyvärr så fanns den bara kvar i svart och jag ville så gärna ha den i vitt. Får kolla om den kanske finns i någon annan stad här i närheten. Bild från www.clasohlson.se

Denna helg är vår flytthelg och äntligen går färden mot vårt efterlängtade hus. Trots att jag ser fram emot flytten så känner jag ändå lite vemod att lämna vår lägenhet. Det här har ju varit lillprinsens första hem och här har han tagit sina första steg, kommer ihåg exakt vilken plats i vardagsrummet det var. Vi har trivts super här i vår fina lägenhet som jag nog ibland kommer att sakna. Kommer sakna den fantastiska utsikten, speciellt på nyårsafton då vi har stått på balkongen och sett ut över stadens silhuett och de fantastiska fyrverkerierna. 

Jag ska snart stänga av datorn och sen ska den packas ner i en kartong. Så jag vet inte när jag kommer göra nästa inlägg men förhoppningsvis inom en snar framtid.

Nu lite te och smörgås tillsammans med min finaste M.

Kram på er så länge och på återseende!

å

TREDJE ADVENT 2010



Här är en bild på förra årets lille stjärngosse.  

Oj oj, en vecka sedan jag gjorde ett inlägg. Men tyvärr verkar vi ha haft svängdörrar på vår sjukstuga för Magtrubbel har varit här på ett litet besök i veckan. Nu ligger vi lite efter med packningen inför flytten men vi har varit effektiva hela helgen och nu är det mesta nedpackat i kartonger.

Tänk att det redan är tredje advent. Tog en liten promenad här på kvällkvisten och det lyser så mysigt inne i alla hem. Det är adventsljustakar, stjärnor och ljusgirlanger m.m.

I morgon är det lucia och då blir det luciafirande på dagis. Lillprinsen har provat sin klädsel inför morgondagen och den satt alldeles utmärkt. Han tittade i spegeln och såg nöjd ut, hoppas han gillar den i morgon också. Ska bli kul att få höra och se lillprinsens avdelning framföra sitt luciatåg. Jag har förstått att de har övat mycket för en kväll för någon vecka sedan satt lillprinsen med båda pekfingrarna uppe i luften och rörde dem upp och ner och han log glatt när jag började sjunga Midnatt råder....det var ju refrängen tipp tapp han "sjöng".

I morgon ska M och jag på ett litet ärende på förmiddagen, ska bli sååå spännande.

Ha en fin fortsatt tredje advent!

Kram

å 

ANDRA ADVENT 2010



Mysig adventsfika med färska saffransbullar, pepparkakor och kaffe.

Här pågår packning inför flytt för fullt. Det har redan blivit fullt med kartonger i hallen så nu får vi börja fylla på med kartonger inne i vardagsrummet. Vet redan att vi har många böcker men inser nu att vi har JÄTTEMÅNGA böcker. Vet inte hur många kartonger som är fyllda redan men många blir det, sen ska dessutom all facklitteratur ner i kartonger också. Puh......

I dag på förmiddagen har vi varit en tur till pulkabacken. Lillprinsen mår bra nu och förmodligen hade han inte magsjuka utan det var troligen något tokigt han hade fått i sig. Lillprinsen tyckte det var jättekul att åka pulka ner för backen. Han kiknade av skratt när han åkte ner. Han har fortfarande sin blåa fina bebispulka så då kunde varken M eller jag åka med, men det gick så bra så för lillprinsen att åka själv. Nu ska en större pulka skrivas upp på inköpslistan för det är ju så kul att kunna åka tillsammans.

Nu är det dags att fortsätta packningen.  

Önskar alla en fin andra advent!♥

å 

Sjukstuga igen



På tal om att sova så såg jag denna fina pyamas på Lindex i går. Tror att lillprinsen
kommer att den få i julklapp av jultomten. Tycker den är helt underbar i mönstret och
färgerna. Bild från Lindex Shop Online.

I dag är jag hemma med lillprinsen då han förmodligen har fått magsjuka. Nu har han sovit hela förmiddagen och är på väg att vakna så jag ska ta hand om honom nu, mammas lilla skrutt.♥

Skönt att det är fredag och både lillprinsen och jag längtar tills vår älskade M kommer hem från jobbet.

Ha en mysig och skön fredag!

Kram

å

1 December 2010




 


Nog längtar man lite till våren när det är så kallt ute och när man ser dessa
bilder på vårmodet 2011 från KappAhl. Jackan längst upp till vänster tror jag
ska få flytta in i min garderob till våren. Bilder lånade från www.kappahl.com

I dag har lillprinsens älskade kusin Oskar namnsdag, GRATTIS GRATTIS!!!

Brrrrrrr
, vad kallt det har varit i dag. Nu är vintern här, kan man lugnt säga. När jag gick för att hämta lillprinsen på dagis var det så kallt att kylan nästan gick igenom min varma dunjacka. Känns som att det kanske blir en lika kall vinter som förra året. Jag hade tänkt att jag skulle ta en rask promenad i kväll men inser att det är så mycket skönare inne i stugvärmen så det får bli en annan dag helt enkelt.

Vi har fått den glada nyheten att vi kommer att få nycklarna till huset redan om två veckor och det innebär att vi kommer att flytta in i huset två veckor tidigare, Tjoho!!!! 

I kväll är det äntligen dags för veckans avsnitt av Bonde söker Fru men först en riktigt varm dusch.

Kramar

å

 
 

RSS 2.0