Kalashelg!



Paketen till mor

Vilken kalashelg det har varit i helgen. I lördags firade vi min fina mamma som fyllde år och på kvällen var det äntligen dags för årets konsert, nämligen KENT!! I går hade vi en "baravaradag" med promenad och fika på Kaka i Parken, fick dessutom sovmorgon i går och det var så skönt så skönt. 

I dag vet jag inte än vad vi ska göra men förmodligen blir det en sväng till stranden. Vädret är inte supervarmt och det blåser lite, men solen skiner ju så det gäller att passa för imorgon ska det bli regn eventuellt.

Har fått ett otroligt sug efter att rensa och ordna här hemma så för min del gör det inget om det blir lite regn någon dag. Det är konstigt egentligen att man måste önska dåligt väder för att kunna vara inne och fixa. Men på något sätt så får man dåligt samvete om man är inne när det är fint väder. Gör man något vettigt i hemmet, som t.ex. att rensa, så är väl det en bra sak. Och sen så är det ju bara jag som ger mig själv dåligt samvete och ingen annan så det är väl bara att göra det man vill. Ibland tänker man, eller jag, så fel så fel.

KRAMAR!

Det blir en dag på stranden.....


Gäller att passa på att slappa på stranden när lillprinsen sover

Det är precis vad det har blivit här nu i några dagar. Vi har tillbringat många timmar på stranden i fina Sundbyholm och det har varit underbart. Vi har haft sällskap av lillprinsens kusiner, moster, morbror och faster, och vi har badat och solat allihopa. Det har varit så härligt att packa ner sina badkläder, filtar, tidningar i strandväskan och gott i kylbagen och lämnat lägenheten för att åka ut till det svalkande vattnet. Vilken semesterkänsla!

Värmen gör en verkligen slö så det har inte blivit mycket gjort här hemma på kvällarna men ikväll så blev det äntligen en sväng med dammsugaren.

I dag har vi varit en liten sväng till Ikea där vi åt lunch och sedan har vi fixat lite saker inför morgondagen då lillprinsens älskade mormor fyller år.

Nu har lillprinsen somnat så nu ska M och jag sätta oss på balkongen och mysa. Det gäller att njuta och ta tillvara på de ljusa och ljumma kvällarna. Åh, vad det är härligt med sommar!

Trevlig helg alla!

Kramar♥


Semestertider



Fredagkvällen tillbringade vi på balkongen och njöt av utsikten och att
semestern äntligen var här, vi firade med Rotari Rosé, svenska jordgubbar
och Lindt choklad.

Åh, så underbart härligt det är med semester. Dessutom har vi ju ett så ofattbart fint sommarväder så semestern kunde inte ha börjat bättre. Dagen i dag har vi tillbringat på stranden i Sundbyholm utanför stan. Så skönt att vara vid vatten när temperaturen är så hög, blir nästan olidligt annars om man inte kan svalka sig i vattnet. Kändes lite kallt i vattnet i dag men ack sååå skönt.  

Nu är det dags för mig att bege mig in i duschen för att sedan slå mig ner i soffan framför tvn. I kväll är det nämligen seriestart av fyra nya avsnitt av "Morden i Midsomer" som är min favoritserie. En skön och avkopplande dag på stranden kan nog inte avslutas bättre än med en mysig sommardeckare.

Kram kram


Äntligen semester


Härlig kombo; kaffe och Mama

Om några timmar går M på semester och det ska bli sååå skönt att äntligen få vara lite lediga tillsammans. Har inget direkt inplanerat så det blir nog en lugn och avkopplande sommarsemester i år. Förhoppningsvis, om vädret håller i sig, kommer det att bli en hel del dagar på stranden. Sedan hoppas jag att det blir en tur till Stockholm för det är så mysigt att strosa i ett vackert sommar-Stockholm. Även om min högsta önskan är att få åka bort någonstans så kan det vara skönt med en "baravara-semester" och ta dagarna som dom kommer.

Nu sitter jag med en kaffe och tidningen Mama och har lite "ensamtid" under tiden lillprinsen sover sin nap. På eftermiddagen blir det en tur till stan för lite ärenden. Ska bl.a kika i butikerna efter en UV-dräkt till lillprinsen som han ska ha på stranden. Blir även inköp av lite gott bubbel som ska avnjutas på balkongen ikväll för att fira semestern.

Önskar alla en bra dag i sommarsolen!

Kram♥


Dags för bröllop igen♥








I kväll åker M och jag ner mot Skåne där vi ska på bröllop imorgon. Håller på att packa nu under tiden lillprinsen sover. Han får dock vara kvar här hemma. Blir ett kort inlägg för nu hör jag att han håller på att vakna. Bjuder på lite bilder från bröllopet vi var på i maj, på pingstafton då K och D blev äkta makar. Så underbart fina var dom och K såg ut som en prinsessa i sin fina klänning och håruppsättning. Tack K och D för ett underbart bröllop!

Önskar alla en solig helg och ta hand om varandra!

Kramar♥


RSS 2.0