FREDAGSFINT & FREDAGSMYS

 

Lilleman var så duktig och städade sitt rum själv (ja ja, med liiiite hjälp från mig).
 

Gokväll!

Kikar in här lite snabbt för här har vi fredagsmys framför "På spåret". Skönt med soffhäng efter en dag med utelek i snön och storstädning.

Visst är det skönt med helg? 

Ha ha, satte första staden!

Kram

 


FÖRKYLNING OCH KALLARE TIDER

 
Åh, vad jag gillar korgen "Code" från Asplund designad av Ola Whilborg. En stor vit skulle mycket gärna få stå vid vår öppna spis. Bild: Svensson.se
 
Hej hopp!
 
Här har vi drabbats av en rejäl och seg förkylning och lillskruttan är fortfarande lite hängig. Energin är inte på topp kan man lugnt säga men nu ser vi fram emot första advent i helgen och julpiff. Stjärnorna ska upp i fönstrena och adventsljusstaken ska dekoreras. Mys på högsta nivå!
 
Enligt väderprognoserna ska det snart bli kallare tider. Har nästan vant mig vid det milda vädret nu men lite snö kommer att lysa upp och kul för barnen om det blir lite "vitt" på backen.
 
Nu ska stryktvätten få lite uppmärksamhet.
 
Må gott alla!
 
Kram
 
 
 

SÖNDAG OCH SKOGSPROMENAD

 
Finns mycket spännande och intressant i skogen. Här har lillprinsen hittat en pinne som fick följa med hem.
 
På helgerna har Expressen dörrförsäljning av tidningen här i vårt område. Passar bra de dagar som idag när vi har hemmamys. Lyx! 
 
Hallå!
 
Här har  haft vi en skön slapparsöndag. M var tvungen att arbeta idag och vi andra har bara varit hemma och myst. Fick besök av barnens mormor och morfar som hade med sig god hämtmat till lunch. Även om vi haft en mysdag har jag plockat och plockat bland alla saker som hamnar lite varstans här i huset, känns som man inte gör något annat som småbarnsförälder. 
 
Idag har vi inte haft det bästa vädret, regnigt och grått. Ingen inspration direkt att gå ut och vi har faktiskt bara varit inne hela dagen, skönt det med emellanåt. Var i alla fall ute en sväng igår i skogen med barnens farmor som var här och hälsade på. Underbart med skogsluft.
 
Nu te och tv!
 
Ha en skön kväll!
 
Kram
 
 
 

NYTT TILL JULGRANEN

 
Vill ha lite nya färger i julgranen i år och hittade dessa från Rusta, de rosa är ju söta. Bild: rusta.se
 
Hej och välkommen du underbara fredag!
 
Har börjat känna av lite julstämningen nu med all reklam som dimper ner i brevlådan, allt från leksakskataloger till matidningar. Första advent börjar närma sig och jag har "surfat" runt lite efter julgransinspiration. Vill köra på nya färger i år och funderar på att kombinera brunt/creme eller guld/vitt eller varför inte rosa/vitt. Har tidigare kört brunt/guld så komplettering behövs endast med en färg. Frågan är nu bara vilken?
 
Ha en fin fredag!
 
Kram
 
 

JUL PÅ IKEA

 
Mycket gott & blandat på IKEA.
 
Hallå!
 
Svisch, sa det sen var det mitten av november. Var ett tag sedan senaste inlägget men haft fullt upp med annat och inspirationen har inte riktigt infunnit sig. Men nu är jag här igen...
 
För några veckor sedan var vi till IKEA och hann kika lite på årets julsortiment på det stora varuhuset. Mycket fint och ser fram emot en tur snart igen för lite inköp. Vill ha lite nya julgranskulor och en ny lampa till vardagsrummet. Sen har man ju alltid behov av lite servetter och nu i mörkare tider behöver värmeljusförrådet påfyllning. Blir nog att skriva ner en liten inköpslista.
 
Hoppas ni har det gott alla!
 
Kram
 
 

RSS 2.0