MAMA


Bilden är från förra söndagens lunch som bl.a. bestod av fetost, avokado och jordgubbar.
Till det kallt vatten med jordgubbar och lime och tidningen Mama.


Denna bild på Michelle Williams var med i Mama och jag gillar hennes frisyr som även påminner
om Septembers. Har länge haft tankar på att klippa mig kort men har ännu inte haft modet. 
Men vem vet en dag så kanske modet infinner sig.  

GRATTIS på Mors Dag alla mammor! 
I dag har vi haft besök av lillprinsens farmor, G och faster Thilde. Vi har ätit god hämtmat och fikat med jordgubbar, glass och vispad grädde. Jag hade även bakat muffins med vit choklad och jordgubbar. De är så smarriga och det var riktigt länge sedan jag bakade dessa muffins. Min kära mor blev uppvaktad i går då det var kalas hos min syster för lillprinsens äldsta kusin fyllde 17 år. Så det har varit en mysig kalashelg. 

Givetvis har jag också blivit uppvaktad av lillprinsen i dag. Mammas lilla hjärta!

Hoppas alla haft en fin helg trots ett lite sådär väder. Men vi ska hålla ut för snart tror jag det kommer bli sommarväder. Längtar efter att gå med sandaler på fötterna. Har sett ett par fina på stan som jag tror skulle passa fint på mina fötter. 

Kram från å  




Sköna maj välkommen


Lillprinsen har fått nya gummistövlar. Hans förra par var i storlek 21 och nu blev det ett par i storlek 25, liten börjar bli stor. Bild från Polarn O. Pyret.

Nja, skön har väl början på vårmånaden maj inte varit. Brr. Så kallt ute och jag längtar tills vädret vänder och att det blir varmare ute. Det är ju rena aprilvädret ute och det är nästan att man vill ha vinterjackan på sig när man går till jobbet på morgonen, men vinterjackan har flyttat in i garderoben och där kommer den få stanna en bra stund.

Här är allt bara bra. Livet i huset rullar på och vi trivs så bra. Det har varit alldeles underbart att kunna vara ute men ändå hemma och några härliga stunder har det blivit på altanen då det varit fint väder. Lillprinsens kära farmor var här förra veckan och levererade en fin grill så i lördags var det grillpremiär trots kallt väder. Tack farmor!

Tyvärr så har det inte blivit många inlägg än. Jag har inte lyckats att få dygnets alla timmar att räcka till för allt jag vill göra men förhoppningsvis kommer det att bli ändring på det framöver. I dag har jag lyckats i alla fall!

I kväll blir det en lugn och skön tv-kväll i soffan. Nu tittar jag på "Fyra bröllop" och sedan blir det "Klockan åtta hos stjärnorna".

Önskar alla en fin fortsatt kväll!♥

Kram å

RSS 2.0