EN EVIGHETSSEKUND



Copyright: Kungahuset.se

Hej Onsdag!

Är inte pressbilden som publicerades av Kungahuset igår ljuvligt vacker? En bild där Kronprinsessan Victoria håller lilla prinsessan Estelle tryggt i sin famn. Bilden förmedlar det starka kärleksband som finns mellan en mor och sitt barn, så mycket kärlek och ömhet fångad i en evighetssekund. ♥

Mer babylycka: Lillprinsen och Liten fick i februari en liten kusin som blir en månad idag. Grattis lilla Amanda! Har inte skrivit om denna glada nyhet tidigare då jag har varit rädd att "outa" det innan alla blivit meddelade av föräldrarna själva. Grattis igen A och M till er lilla prinsessa! ♥ 

Här sitter jag och laddar med en latte inför lite städning här i huset.

Ha en fin onsdag!

Kram




POUR MOI!




Yes, den fina tröjan från Holly & Whyte-kollektionen är min! Den låg i ett av paketen från
M och barnen.


Likaså ett Hermèsinspirerat armband i guld och orange. Så snyggt till marinblått. Dock
inget äkta, men men det är väl tanken som räknas ;-)


Rosa rosor inslagna i rosa silkespapper. 


Lillprinsen tyckte att jag skulle få en bil i present, min älskade lille son! Självklart fick
jag hjälp med att öppna detta paket och det skulle öppnas först.

Hej hej!

Vilken mysig födelsedag jag fick igår. Är så nöjd så och tack för alla fina presenter. Paketen från M och minisarna fick jag när M kom hem från jobbet. Han ville inte väcka oss igår morse då vi alla sov så sött. Liten hade varit vaken en stund på natten och somnade om först efter ca två timmar och jag var helt slut. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge. Utöver presenterna ovan ska jag även få ett par nya glasögon. Så nu ska jag ut och leta efter ett par guldiga bågar i pilotmodell. Tack M och mina små! Love you!

Sitter här och har lite Ikeaabstinens, var så så länge sen jag var där och känner för lite vårinspiration.

Ha en fin tisdag!

Kram



MY DAY




God dagens!

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är min alldeles egna dag, min födelsedag! Att jag har blivit ännu ett år äldre känns så ofattbart, tidens hjul snurrar och snurrar.

Haft ett litet kalas idag med födelsedagsfika med mina föräldrar, syster, systerdotter och moster. Kalas blir istället på lördag men trots det har jag blivit uppvaktad idag med paket och blommor. Tackar tackar!

Må så gott alla!

Kram


MER HOLLY & WHYTE




Lindex nya kollektion Holly & Whyte som jag skrev om i förra inlägget innehåller många fina plagg och denna randiga maxiklänning är en av dem. Snygg!


Mer randigt! Tröjan kommer också från kollektionen och kolla vad snygg.....


tröjans baksida är. Fin effekt eller hur? Kanske ska önska mig den i födelsedagspresent då min födelsedag närmar sig. ;-)
Bildkälla: Lindex


Hej du efterlängtade fredag!

Skönt att det äntligen är fredag och två lediga dagar framför oss. Hoppas det blir solsken och varmt. Vågöstolarna är avtorkade och resten av utemöblerna ska också få bli vårrengjorda och blir det fint väder i helgen kanske det kan bli premiär för utefika.

Fin fredag önskar jag alla!

Kram

å



MODERN PREPPY






Lindex kollektion Modern Preppy släpptes igår den 21 mars och i kampanjen har skådespelaren naturligt snygga Gwyneth Paltrow huvudrollen. Kollektionen innehåller många fina klädesplagg. Klassiskt och stiligt med lite färgklickar skulle jag beskriva kollektionen.
 


Randigt är alltid snyggt och speciellt i färgkombinationen marint/vitt. Även detta är en klassisk look som jag gillar, speciellt snyggt på sommaren men då med ett par vita tygskor.
Bildkälla: Lindex


Ha en fin solig torsdag!

Kram 

å

      


VÄLKOMMEN VÅR!



En gammal bild ur arkivet och som visar vårpynt utanför fina butiken
ElinMaria här i stada.

Hej Våren 2012!

Vårdagjämning igår, varma vindar och strålande sol idag och sommartid på söndag. Nu är det ett faktum att våren äntligen är här, underbart.

Veckan som gått har inneburit femmånaders-kontroll med vaccinationer för Liten (som hon klarade alldeles utmärkt), cykelturer, promenader, och besök här hemma. I lördags var vi på ettårskalas hemma hos U och K i Hammarby Sjöstad för deras lilla söta J. Det var vårt första besök i deras nya lägenhet och de bodde så så fint. I söndags var vi alla på kusin Emmas konståkningsuppvisning. Emma är helt suverän på isen med piruetter och hopp.  

Nu: blöjbyte på en liten dam som sitter och sjunger i sin babysitter.

Önskar er en fin dag i solen!

Kram

å




SOLIG SÖNDAG



Mina nya jogginskor som jag köpte i höstas men som jag invigde först förra veckan.
Ett par Adidas som sitter perfekt på mina fötter.

God morgon sköna söndag!

Vilket underbart väder vi vaknar till idag. Efter att Liten hade fått mat imorse stoppade jag ner henne i vagnen och tog en PW. Både välbehövligt och skönt. Nu har vi precis ätit frukost och sitter och planerar dagen. Blir nog en hemmadag och vistelse på tomten. Ska bl.a torka av våra vita Vågöstolar, kanske en latte i solen sittandes i dem.

Önskar alla strålande solig söndag!

Kram

å



LOVELY LÖRDAG



Lillprinsen i sin blåa skaloverall från PO.P, den är perfekt när det är lite blåsigt ute.


Änderna var så hungriga.


Premiär för cykeln idag. Lillprinsen var så duktig och cyklade nästan hela vägen. Liten sover
sött i syskonvagnen.


Välkommen underbara helg!

Skönt med en helg utan några måsten eller något inbokat. Började dagen med att baka scones till frukost och efter lunch gick hela lilla familjen en långpromenad och på vägen stannade vi för att mata änderna. Vi var ute i två hela timmar. Vädret var sådär, lite blåsigt men ändå lite vår i luften. På hemvägen stannade vi vid matbutiken för att köpa lite gott till kvällen då det är dags för final i Melodifestivalen. Gillar Loreens låt och hoppas hon vinner. Heja heja!

Nu väntar en tur ner till tvättstugan för att byta maskin.

Ha en trevlig lördagkväll!

Kram

å



GIRLPOWER




8 mars= Internationella kvinnodagen

Just nu sitter lillprinsen och jag och mumsar lite mellanmål, så gott. Sen ska vi gå och leka med hans bilar, bilar är det enda som gäller för honom. Ja, det passar väl bra idag att jag ska köra lite bilar eftersom vi ska eftersträva jämlikhet, eller hur. ;-)
 
Önskar alla kvinnor en underbar dag idag! ♥ En extra stor kram till min kära mamma och syster för att ni är just ni!
 
Kram

å


ONSDAG VECKA 10



Tidning med beskrivningar, tips och ideér. Härligt med lite pysselinspiration. 

Vad veckan går fort, redan onsdag!

Här strålar solen och Liten och jag har precis kommit hem efter en kort promenad runt Vilstastigen. Hon sover fortfarande i vagnen ute på altanen. Igår blev det en tur till jobbet för att hälsa på, riktigt kul att träffa alla fina kollegor och saknar jobbet lite. Efter det blev det en lunch på Waynes med U och hennes lille A. Gott gott!

I dag står en mini storstädning på schemat men först en latte och Expressens bilaga Handarbete & pyssel

Fin onsdag önskar jag er!

Kram kram

å


LIVE VÅR 2012




Tidningen Live från IKEA FAMILY damp ner i brevlådan idag och gav lite vårinspiration för hemmet både inomhus och utomhus. bl.a. är det ett reportage om ett vitt hem i Toscana. På tordag mellan kl. 18-19.30 har "vårt" IKEA en exklusiv kväll för medlemmar där de visar årets sommarbutik. Kanske det blir ett besök, var ett tag sen jag var där och skulle behöva lite saker därifrån.



En av årets nyheter är IKEA PS VÅGÖ i rosa kulör. De skulle passa till våra vita men jag hade kunnat tänkt mig ett par i grå kulör. Nästa nummer av Live kommer i maj. 

Ha en bra fortsatt måndag!

Kram

å


VÄLKOMMEN VÅRMÅNAD!



Åh, vad jag gillar dessa underbara blommor. De vita är mina favoriter även
om de blåa är de mer klassiska.


Mars=första vårmånaden

Det är helt underbart att första vårmånaden är här och den är jättevälkommen. Även om vi inte har lika fint väder som igår så känns det härligt att våren är i antågande. Och med våren kommer energin att börja rensa och få ordning och reda på en del saker, bl.a mina kläder. Så här pågår garderobsrensning för fullt. Skönt att bli av med mammakläderna och annat som jag inte använder längre. 

Här på morgonen har jag varit och storhandlat med min mor och far. Skönt att ha det gjort inför helgen och att slippa åka iväg ikväll till matbutiken och trängas med alla andra storhandlare. Tack finaste föräldrar! Liten somnade först på hemvägen och sover fortfarande så jag passar på att ha lite lyxig "egentid" med soffhäng och en latte och datorn.

Önskar alla en fin första mars!

Kram

å


RSS 2.0