DRÖMKÖK

 
Vill gärna ha ett nytt kök och de här blir jag inspirerad av.
 
Ljust och fräscht och snyggt gillar jag. Bilder: Alvhem Mäkleri & Interiör. 
 
Regn regn och åter regn!
 
Höstväder idag så det blev regnkläder idag för oss alla när det var dags att gå till förskolan. Snart lunch här hemma för mor och dotter. Sen väntar en sväng med bakverktygen för idag vankas besök av mormor, morfar, moster och kusiner och ska fixa till en äppelpaj. Är helt galen i det just nu, frukt är ju godis (dock inte den smarriga vaniljsåsen tyvärr).
 
Må så gott!
 
Kram
 
 
 
 

LITE FÖRÄNDRING

 
Gokväll!
 
Ibland kan det vara bra med lite förändringar och...tada lite ny design på min blogg! Satt och pysslade lite med det ikväll så nu kör vi på denna design ett tag.
 
Nu blir det "Svenska Hollywoodfruar", alltid lika kul att se.
 
Kram
 
 

MISSONI+LINDEX

 
Ingen har väl missat att denna kollektion släpps idag hos Lindex.
 
Hej!
 
Tisdag idag men det känns som måndag, märkligt det där. 
 
Idag släpps Lindex Missoni-kollektion. Det är Lindex och Missoni som tillsammans samarbetar i kampen mot bröstcancer. Kollektionen består av många fina plagg i det klassiska zig-zag-mönstret. Många fina plagg och även läckra accessoarer som jag skulle kunna tänka mig, barnkläderna är bara så supersöta.
 
Kul med en designerkollektion som blir tillgänglig för alla. Dessutom går 10 procent av all försäljning till bröstcancerforskningen.
 
Ha en fin dag!
 
Kram
 
 
 
 

HÖSTMORGON

 
Idag blev det tända ljus på frukostbordet.
 
God morgon!
 
Lördag och helg, skönt är bara förnamnet! Lillsessan och jag har precis ätit frukost och killarna i familjen ligger och sover fortfarande. Är det helg så ska man få lite sovmorgon, eller hur?
 
Trots att regnet vräker ner utanför så är ändå mysfaktorn hög med tända ljus och god helgfrukost. Nu hör jag en liten kille komma nerför trappan så på återseende.
 
Ha en fin hösthelg!
 
Kram
 
 
 
 

TID FÖR LITE LÄSNING

 
Några magasin som legat och väntat på mig.
 
Just nu sitter jag i soffan och ska läsa senaste numret av Mama och Ikea´s Live. Efter en natt med lite sömn och med en hals som känns sådär ska jag unna mig en stunds skön avkoppling, innan det är dags att ta tag i den fina högen med stryktvätt.
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
Kram
 
 
 
 

SNYGGT

 
Bild: Designmäklarna.se
 
Vårat kök är inte i det senaste snittet och jag skulle inte ha emot en totalrenovering inklusive en omplanering. Men men, just nu får det stanna vid framtida drömmar och i drömmen ser jag detta stänkskydd STOCKHOLM designat av Anna Viktorsson, så snyggt! 
 
Nu: "Halv åtta hos mig" och efter det "Kockarnas kamp". 
 
Må så gott!!
 
Kram
 
 
 
 
 

ELVA MÅNADER

 
Lilla skruttan som börjar gå mot året.
 
Välkommen måndag och ny vecka!
 
Då var det måndag igen men inte vilken måndag som helst för idag blir vår lilla tös elva månader. Helt galet vad dessa elva månader gått fort. Börjar bli dags att planera för det stundande ett-årskalaset, kul! 
 
Nu "Ensam mamma söker".
 
Kram
 
 

NY TELEFON

 
Nu har jag blivit med ny telefon, blev en vit iPhone 4S. Brukar inte vara så imponerad av tekniska saker men lite kul ska det ändå bli med en smartphone.
 
God morgon!
 
Gääsp, här är en mamma som är lite trött. Det verkar som om lilltjejen här hemma har fått för sig att vakna runt kl 23.00 och sen tycker att det är dags att gå upp. Hon är trött men "pratar" som aldrig för och vill definitivt inte sova. Efter en flaska välling och lite vyssjande så somnade hon i alla fall till slut. Nu trodde ni kanske att hon skulle sova länge på morgonen men tyvärr så vaknade hon precis som vanligt runt 06.00. Ja, så det var bara att gå upp och börja dagen.
 
Så nu är det dags för en stor stor latte för mig, lovely! 
 
Önskar er en fin dag! Här strålar solen men lite kyligt i luften var det när jag var ute och hämtade tidningen imorse.
 
Kram
 
 

T SOM I TISDAG OCH TANDLÄKARBESÖK

 
Märtas första tandborste som storebror valt ut och inhandlat.
 
Hej!
 
Idag har jag varit och spenderat pengar hos min tandläkare. Hmm, finns väl roligare saker att lägga pengar på men vissa saker som rutinkontroll av sina tänder är ett absolut måste. Samma sak som det här med att klippa håret och hålla topparna i trim. Var ett tag sedan sist jag satt i frisörstolen och borde vara dags att boka en tid, är väääldigt sugen på att klippa lugg och lägga in en toning för lite glans.
 
På tal om tänder så har Märta fått sin andra tand nu (den första tanden dök upp i somras). Har haft det på känn att det har varit en till på gång då hon varit lite "smågnällig" emellanåt den senaste tiden samt sovit lite dåligt några nätter, lilla stumpan! Men nu så har den tittat fram och Märta är så söt när hon ler med sina två små risgryn till tänder.
 
Hoppas ni har en bra tisdag!
 
Kram
 
 
 

VÄLKOMMEN HÖST

 
Fint höstmode. Marinblå cape med gulddetaljer från Lindex kollektion Holly & Whyte. Jag har snöat in mig på mörkblått och guld den senaste tiden. Klassikt snyggt och stiligt.
Bild från Lindex shop Online.
  
Då var första höstmånaden här!
 
Första september igår och det är ett faktum att hösten är här. Åh, det är väl ändå härligt med höst, i alla fall den första tiden innan det blir alltför mörkt ute tidigt på dagen. Nu ser vi fram emot att få vara ute i klar luft och hoppas på många soliga höstdagar. 
 
Här har vi sjukstuga då lilleman är förkyld och helgen har varit lugn och tillbringats hemma. Lugna gatan här helt enkelt.
 
Hoppas ni haft en fin första helg i september!
 
Kram
 
 
 

RSS 2.0