GOTT NYTT ÅR!


Kikar in lite snabbt för att önska alla en fin nyårsafton och ett GOTT NYTT 2012!

Tänk att 2011 snart har passerat och 2012 väntar runt hörnet. Nu ska vi strax börja med middagen och M förbereder genom att skala räkorna med assistans av lillprinsen. I bakgrunden ABBA och "Happy new year".

STOR NYÅRSKRAM!




JULLOV




Hej och God fortsättning!

Då var det nästa sista dagen på år 2011 och imorgon är det dags för nyårsafton.

Denna vecka har haft ett efterlängtat jullov. Jullovet fortsätter nästa vecka också men bara för lillprinsen, Liten och mig. Vi har haft en alldeles underbart jullov. Vi har bl.a. tagit en tur till stan med en lunch på restaurang, besök på stadsbiblioteket, utflykt och allmänt mys här hemma. Nu väntar vi på besök av barnens farfar och vi har precis tagit ut en smarrig (förhoppningsvis) men enkel sockerkaka ur ugnen. Kanske svänger jag ihop en frosting om jag hinner för att piffa till den lite. Sockerkaka är ett enkelt men ack så gott fikatillbehör.

Kram!


DAN FÖRE DOPPAREDAN



Igår gick vi på jullov och det firades med fika när vi kom hem från förskolan.
Lillprinsen fick fira lite extra genom att han fick titta på DisneyJunior på datorn
vid fikabordet. Han mumsade i sig mellis så glatt och han glömde bort att ta en bulle,
lille skrutten.  

Liten sussar sött så sött. 

Snön ligger vit på taken endast Mamma är vaken!

Sitter här i köket med min dagliga morgonlatte och mina små hjärtan sover sött. Passar på att göra ett litet inlägg och sen ska jag läsa dagstidningen. Skönt att få lite egen tid innan de små vaknar, lillan har visserligen redan varit uppe och fått morgonmålet, och att få vakna till lite innan dagen sätter fart.

Dan före dopparedan är det alltså. Planerna för dagen är lite pyssel och mys, en sväng med dammsugaren och moppen ska det dock bli först. Kanske blir det en sväng till köpcentrumet för en sista liten julklapp. Var en sväng dit igår och då stötte jag ihop med två vänner som också fick varsin liten i november. Vi har tyvärr inte hunnit att ses något än men så igår så möttes vi alla tre av en slump. KUL! Nu var det bara en av oss som hade sin lilla med sig och hon var så underbart söt. Längtar tills vi ska ses igen i januari då vi planerat in en liten dejt.

Ha en bra sista dag före julafton och försök att inte julstressa!

Kram♥ 

ETT ÅR I HUSET




Våra underbara huslyktor från BRUKA DESIGN lyser upp så fint i
vardagsrummet. Det ena huset fick jag i inflyttningspresent av en vän.



Välkommen julveckan!

Idag för ett år sedan flyttade vi in i huset och det känns helt otroligt att vi redan har bott här i ett helt år. Vi hade bara bott i huset cirka en månad när vi fick veta att vi väntade Liten.

Härligt väder vi har fått, det är alldeles vitt ute och snön lyser upp så fint i mörkret. M och lillprinsen var ute igår på tomten och busade i snön och byggde en stor och fin snögubbe. Om snön får ligga kvar ska det även bli några snölyktor.

Nu "Jul med Ernst"!

Hoppas ni alla fått en fin start på julveckan!

Kram


TID FÖR MAMA



Liten sover gott på sin fäll i vardagsrummet och jag har haft en stund för mig själv här hemma med en god och efterlängtad latte, senaste numret av Mama och Melissa Horn på Spotify. Lillprinsen och M är i Vilstahallen och tittar på kusin Emma, hennes gymnastikförening har öppet hus. Skönt att få lite tid för sig själv. Jag har dock inte bara slappat utan även fixat med inbjudningskorten till Litens dop. Det är verkligen avkopplande att få sitta och pyssla och jag är så dålig på att ta mig tid för pyssel och fix. Blir sugen på att ta tag i lite smyckestillverkning som har legat på hyllan ett tag. Tid kanske man har men just nu är familjen och våra små kottar prioritet nummer ett.


Omslaget på detta nummer gillar jag, lite lite mörkare toner men ändå ljuvt och stilrent. Som jag har berättat om tidigare har jag fått årsprenumeration av Mama de senaste två åren och får se om tomten har med sig en till i sin säck i år. Nu blir det en sväng ner i källaren för att ta fram julgranspyntet för planen är att granen ska kläs senast imorgon. Tänk att det redan är dags att tända det fjärde ljuset i adventsljusstaken imorgon.

Hoppas ni alla får en fin lördag!

Kram♥

LITEN ♥



                           
                                                            ♥                                            

Liten kom till världen den 10 oktober kl 14.49. Lillprinsen blev äntligen storebror och M och jag fick en liten dotter. Vår fina och underbara flicka vägde 4 465 g och var 53 cm lång.

                                                            ♥                                                           


1 DECEMBER



Denna dekorationsbelysning "Stråla" från IKEA får gärna flytta hem till oss innan jul. Bild lånad från ikea.com

VÄLKOMMEN DECEMBER 2011!

Mysigt att julmånaden har kommit och med den årets julkalender. Satt och myste i soffan med Liten och såg premiäravsnittet av "Tjuvarnas Jul" idag på morgonen, kommer absolut att följa den. Gillar Gustaf Hammarsten som spelar en av huvudrollerna. Lillprinsen sussade sött i sin säng imorse så vi får bänka oss framför tvn ikväll istället. Här har julstämningen lyst med sin frånvaro men fick en liten julkänsla när jag såg kalendern och stjärnan i vardagsrumsfönstret lyste upp så fint i mörkret. Lillprinsen har gått och nynnat på luciasången på eftermiddagen så det har också gett mig en mysig känsla att det snart är jul.

Skönt med fredag imorgon! Lillprinsen är ledig från dagis och så får vi besök, mysigt!

Kram


RSS 2.0