EN DAG TILL BF



Sista besöket på MVC?


Kycklingsallad på Waynes är en favoritlunch


Efter det en annan favorit; latte med en biscotti

Välkommen fredag!

Då var fredagen äntligen här. Skönt med helg och lite ledigt. Jag är ju visserligen ledig men skönt att få ha M här hemma två hela dagar.

Idag har jag varit på MVC för kontroll, får se om det blir det sista, och allt vara bara bra. Liten är nu fixerad och även om det kan dröja ett tag till så känns det ändå nära nu. Fick en tid bokad till nästa vecka ifall det inte kommer igång inom de närmaste dagarna. Efter besöket blev det en tur till Barnens Hus för att införskaffa ett täcke till vagnen och en tur till Melkersten här i Gamla Staden för inköp av en present. Efter det blev det lunch på Waynes. Gott!

Ikväll blir det en lugn kväll i soffan och lite tv. Först middag som består av kycklinggryta som min mamma och pappa har lagat och som de hade med sig hem till oss idag. De och kusin Emma var gulliga och hämtade lillprinsen från förskolan idag så jag kunde ta det lite lugnt på stan och inte behöva stressa hem. Helt underbart att få lite tid för sig själv utan stress så tackar tackar!

Önskar alla en mysig fredag!

Kram å 

VECKA 40




Hej hej!

Det är knappt så jag tror det själv men nu är det bara en vecka till BF. De senaste veckorna av graviditeten har gått otroligt fort. Jag har nu varit ledig i vecka och har hunnit fixat lite med tvätt av bebiskläder, inköp av saker som ska packas ner i BB-väskan och ett besök hos frisören. Dessutom har jag fått besök av en förkylning som jag hoppas försvinner snart för jag måste ju ladda batterierna. 

Känner verkligen av det här med att "boa" inför förlossningen för jag har så många inredningsideér som jag vill genomföra precis just nu och helst igår. Men tyvärr så måste jag vara realist och inse att vi inte har tid med det just nu. Får skriva ner alla ideér i min inspirationspärm för framtida projekt.

Önskar alla en fortsatt mysig helg!

KRAM
 


LEDIG


Några tidningar som jag har sparat inför ledigheten och nu är det äntligen dags
att få lite tid att kika i dem

Passande artikel för nu börjar det närma sig

Välkommen ledighet!

Igår jobbade jag min sista dag innan Litens beräknade ankomst. Kändes lite vemodigt men ack så skönt. Har haft en trötthetsperiod igen (därav min frånvaro här) och jag är tacksam för att ledigheten äntligen har kommit. Nu ska jag ta mig tid att landa och att bara vara om nu inte Liten vill komma till oss tidigare. Det gäller att både varva ner och ladda upp inför vad som väntar. 

Lillprinsen och jag har precis haft lite soffmys här på eftermiddagen med varsin Piggelin och bokläsning. Nu väntar vi på att M ska komma hem från jobbet sen är det dags för lite middag. Hade lyxen att få en matleverans tidigare idag av mina kära föräldrar så ikväll behöver vi inte laga mat. Guld värt!

Önskar alla en skön fortsatt torsdag!

Kram från å


JOSEF FRANK


Josef Frank Paradiset

Skönt med lördag!

Denna tapet har idag kommit upp på vår köksvägg. Äntligen! Tapetsering i köket var med på vår Att göra-lista som vi hade i somras och som skulle åtgärdas under semestern. Tyvärr så blev det inte gjort då vi prioriterade utflykter och att bara vara. Men nu så är det åtgärdat och det blev så fint och vi är jättenöjda med resultatet. Ska fixa lite smådetaljer i köket sen kommer jag att fota lite och visa upp resultatet här.

Nu är det lördagkväll som gäller och sitter i soffan och bara myser.

Önskar er alla en fortsatt fin lördag!

KRAMAR

EN MÅNAD TILL BF



Det senaste inköpet till Liten är en stickad overall från Kappahl. 

1 september och det innebär att det är en månad kvar till BF. Nu kan vi börja räkna ner dagar istället för veckor. I helgen är planerna att vi ska gå igenom och tvätta kläder som lillprinsen hade när han var en liten bebis.

Var på MVC i tisdags för kontroll och alla värdena (blodtryck, blodsocker och järnvärde) var bra. Så skönt att få det beskedet eftersom de har varit så dåliga hittills under graviditeten. Kanske kroppen som laddar inför det som komma skall. Fick som vanligt lyssna på de små hjärtljuden och de lät så fint så.♥

Idag har det bökats runt i magen nästan hela dagen. Jag upplever att Liten inte är lika aktiv i magen som lillprinsen var men idag har det varit full aktivitet. Mysigt! 

KRAM

RSS 2.0