VALBORGSMÄSSOAFTON



Perfekt läsning när man är sjuk: Mama med ett läckert bubbelgumsrosa omslag!

Valborgsmässoafton idag och det innebär att det är april månads sista dag. Blir inget större firande här hemma då vi fortfarande har sjukstuga. Lille skrutten är prickig över hela kroppen och har feber och är snorig, stackarn. Förutom feber har jag nu fått öronvärk och känner mig helt tömd på energi. Men snart hoppas jag det vänder. Skönt att M är ledig imorn och är hemma hos oss.

Ha en trevlig Valborgsmässoafton!

Kram



PRIMA BALLERINA


I väntan på att våren ska komma kan man alttid pigga upp sig med lite fönstershopping på nätet. Vill ha ett par nya ballerinas och varför inte dessa i rosa och med spänne i ljusbrunt skinn. Bild: scorett.se

Välkommen lördag och hej alla!

Skönt med lördag och lite ledighet. Här är det fortfarande sjukstuga, lilleman har fått vattkoppor och jag däckade med hög feber igår. Så det kommer bli en lugn helg för oss. Har precis fått lite hemlagad mat levererad av min far, skönt att slippa laga mat en sådan här dag. Han hade även med sig två bilar till lilleman som blev så glad och nog blev han allt lite piggare av överraskningen. Tackar tackar säger vi för både mat och bilar!

Nu: vilopaus i soffan!

Kram




HEJ VECKA 17



Dessa tulpaner har en helt underbar lila färg som blir extra fin i solens ljus.

Hej alla!

Idag strålar solen, härligt härligt. Mindre härligt är att vi har sjukstuga här då lilleman är förkyld med feber, stackarn. Inte kul när de små inte mår bra. Nu ligger båda småkottarna och sover däruppe och jag sitter i soffan och morgonmyser med en latte. Jag sover så dåligt när barnen är sjuka och då är det skönt att få ta det lite lugnt innan de båda vaknar.

Ha en fin tisdag!

Kram 


FÖRSTA DOCKAN



Hej min docka!
                

Åh, har du händer också! Vad skoj att vi har matchande kläder, gillar du också randigt?

Hej Onsdag säger vi redan!

Skönt med lite kortare veckor, redan onsdag idag. Idag har Liten varit på obligatoriskt läkarbesök och vanlig kontroll. Nu väger lillskruttan 9 180 g och är 67,7 cm lång, mammas stora lilla tjej, och hon blev godkänd av doktorn.

Igår ville mormor, morfar, moster och kusiner fira vår lilla prinsessa på hennes dag och i sexmånaderpresent fick hon sin allra första docka, en "Lekkamrat" från Ikea. Åh, vad glad hon blev! Hon tittade storögt på sin docka och började "prata" med den direkt. Så gulligt!

Ha en fin onsdag!

Kram




SEX MÅNADER



Vår älskade lilla prinsessa!

För sex månader sedan kl 14.49 föddes vår älskade lilla dotter och lillasyster. Det känns ju helt otroligt overkligt att hon blir ett halvt år idag och att det är så länge sedan jag höll henne i min famn för första gången. Min älskade lilla skruttgumma!

Mamma, Pappa och storebror ♥ dig!




PÅSKEN 2012



Vår lilla påskgumma.


Skönt att sitta i sin matstol och fundera lite.


Vilket håll ligger blåkulla åt?

Hej!

Då har vi annandag påsk här och påsken 2012 går mot sitt slut. Vi har haft en skön påskhelg med 80-årskalas, påskmiddag hos barnens farmor och påskmiddag här hemma med mina föräldrar och syster med familj. Låter som vi har haft fullt upp men bara med trevliga saker så mysfaktorn har varit hög. Idag är inget undantag då vi har en lugn och mysig hemmadag. Och självklart har årets påsk inneburit många påskägg. Det största påskägget fick lillprinsen då han fick ett efterlängtat släp till sin Bobby Car av mormor och morfar.

Hoppas ni alla haft en fin påsk!

Kram


GLAD PÅSK!




Välkommen påskafton!

Kikar in här lite snabbt för att önska alla en riktigt GLAD PÅSK!


Kram

å


EN DAG PÅ IKEA



Vågöstolar i vitt och gult. De gula är nya för i år.


Rosa verkar vara en av årets sommarfärger hos Ikea. De vita skulle jag allt kunna tänka mig.


Liten började Ikeabesöket med lite mat sen var hon nöjd och satt och myste
i bärselet från Babybjörn.


Mamma kom också med på bild men tyvärr lyckades jag hamna bakom blixten.

Hej!

Onsdag idag och imorgon skärtorsdag. Sitter här och myser i sofforna med syster och M. Lillprinsen och kusin Emma ligger nere i gillestugan och tittar på Happy Feet 2. Syster och Emma ska sova över hos oss ikväll, mysigt mysigt.

Igår hade syster, Liten och jag en heldag på Ikea. Så kul att se alla sommarnyheter och få lite inredningsinspiration. Blev inte något större inköp men en kasse fick jag ihop. Dessutom fick jag med mig en påse från Gina Tricot.

Kram




RSS 2.0