LOVE

 
Bild: Kungahuset.se
 
Idag har vi fått de underbara nyheterna från Kungahuset att Prinsessan Madeleine och Christopher O´Neill har förlovat sig. Frieriet skedde i början av oktober och bröllopet kommer att äga rum sommaren 2013.
 
Ett stort grattis till de nyförlovade!
 
 

JUST NU

 
Nya gardiner i tyget "Wonderland" designe by LAGERHAUS.
 
Hej soliga tisdag!
 
Ah, vilket underbart soligt väder vi har idag. Skönt med sol efter några dagar med regn och rusk. Har varit och lämnat lilleman vid förskolan och lilltjejen sover ute i vagnen. Jag njuter av dagens första kopp kaffe och ska strax fortsätta med dagens projekt. Håller på med att sy nya gardiner till Märtas rum och förhoppningvis blir de klara och uppsatta idag. 
 
Men först kaffepaus.
 
Ha det gott!
 
Kram

SCHHH......

 
Latte, gott och "Mama", love it!
 
Välkommen helg!
 
Killarna i familjen är och handlar lördagsgott, dottern sover gott sin middagsnap och jag sitter här och myser av lite egentid och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstrena. Gäller att passa på att sno en liten paus när man kan för den här helgen har vi en fixarhelg, vi har en hel del med saker som ska fixas både ute och inne.
 
Pausen snart slut så på återseende. 
 
Ha en fin helg!
 
Kram
 
 

1 ÅR

 
 
Idag fyller vår älskade lilla prinsessa och allra finaste lillasyster 1 år! Grattis lilla Märta på din första födelsedag! Idag ska vi fira med ballonger, tårta och paket. 
 
Hurra hurra hurra!
 
 
 
 

FÖRSTA OKTOBER

 
Sista septemberdagen avslutades med ett biobesök och filmen "Hypnotisören". Bra film och vad mysigt det är med biobesök, måste bli ett till snart känner jag.
 
Välkommen oktober!
 
Det är inte bara första oktober idag utan även mina föräldrars bröllopsdag. Hurra hurra hurra säger vi till de finaste föräldrarna och morföräldrar! ♥
 
Nu sitter jag och tittar på "Project Runway Sverige" på trean. Ett drömyrke jag hade när jag var liten var modedesigner så det amerikanska originalet har jag alltid följt och nu äntligen är det dags för den svenska versionen, kul!
 
Hoppas ni haft en fin start på veckan!
 
Kram
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0