Mammatid


Höstboost med piggtips passar bra i dessa tider. Förra helgen och veckan
som gått har varit fullspäckade så nu är jag lite trött och ska bli skönt med återhämtning.
Även om det har varit roliga saker så tar det på krafterna att ha schemat fullspäckat.

I dag är det sista lördagen i oktober och det innebär att vi ska ställa om klockan till vintertid natten till imorgon. Det kommer alltså innebära att lillprinsen kommer att vakna ca kl halv fem imorgon bitti. Härligt......

M är och hjälper vänner att flytta till deras nya hus och lillprinsen och jag är ensamma hemma. Han sover lunchnap nu och jag ska passa på att ta en lång och varm dusch med bodyscrub och hårtvätt. Efter duschen ska jag smörja in mig med Body Shops Body Butter Sweet Lemon som doftar alldeles underbart och fräscht. Som småbarnsmama (eller småbarnspappa) är det svårt att få "baravara-tid" men nu är det äntligen dags. Har sparat senaste numret av tidningen Mama till denna dyrbara stund. Sååå skööönt! (Jag vet, M är och kämpar på men han fick sovmorgon imorse)

Ha en härlig lördag! ♥

KRAM från å!


Tidigt en lördagsmorgon



Vad kan väl vara bättre än att starta en tidig lördagsmorgon i en ny och
fin lekpark...


...och med en god latte.

Både i lördags och förra lördagen gick lillprinsen och jag en promenad tidigt på morgonen till en ny lekpark som ligger nära vårt hus som vi ska flytta till. Lillprinsen har blivit en morgonpigg liten kille så vi har begett oss hemifrån mycket tidigt. Innan han började på dagis kunde han sova till ca halv nio på morgonen men nu har han fått nya vanor och de tar inte helg så att säga. Så nuförtiden vaknar han ca halv sex-sex och då är det bara att ta sig upp ur den sköna sängen. Men jag är hyfsat morgonpigg så bara jag har kommit upp så är det inga problem. Det har varit helt underbart väder och så höstvackert, lite morgondis och väldigt frisk luft. I lördags var det minus fem grader och jag invigde min dunjacka och mössa. Inte helt fel att gosa in sig i dem och bege sig ut i ett krispigt friskt väder.

I lördags så lät det som att det började regna när vi var i lekparken men det var löven som föll från träden. Under tiden som vi var i lekparken så föll det så mycket löv och vi kunde se hur träden bara blev naknare och naknare. Snart är vintern här....

Nu håller M på att bada lillprinsen och jag har precis fixat färdigt i köket efter middagen. Snart är det dags för veckans "Halv åtta hos mig" och det ska bli riktigt kul att titta denna vecka då det är härifrån vår fina stad. Får se om det är någon man känner igen.

Önskar alla en bra start på veckan!

Kram kram♥

Ett par kängor till sonen och ett par kängor till mamma




Både lillprinsen och jag har fått varsitt par nya kängor. Vi gíllar de jättemycket
och de är såå sköna. Lillprinsen har fått ett par Timberland-kängor och jag ett
par från Face. Mina kanske inte är riktiga vinterkängor men ack så underbara.

Hej hej!

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg så ni kanske tror att jag lagt ner bloggen men så är det inte. Tiden har bara gått fort helt enkelt, dagarna går i ett nu när jag har börjat jobba och lillprinsen går på dagis. Dagarna tuffar på och det är inte ett tufftuff-tåg vi åker utan snarare ett X2000.

Ikväll är lillprinsen och jag själva här hemma då M är ute på trevligheter. Lillprinsen har precis somnat och jag ska äntligen slå mig ner i soffan framför Idol.

På återseende, förhoppningsvis inom kort.

Ha en mysig fredagskväll!

RSS 2.0