Starbucks i Sverige...Yippie!!



Här sitter vi förra sommaren på Starbucks i Hamburg innan färd mot Berlin

Läste i söndagens DN att Starbucks ska öppna på Arlanda nästa år. Roligt roligt!! Har alltid tyckt om deras latte som jag har njutit av i en del städer, bl.a. Kuala Lumpur, Berlin och Hamburg.

Minns när min älskade M och jag var i Hamburg en gång (av många gånger). Vi hade precis kommit dit och det regnade och regnade. Vi satte oss på Starbucks och bara njöt av stunden. Semestern hade precis börjat och vi satt där och myste med fika, prat och tidningar under några timmar. Åh, vad jag kan sakna den stunden och känslan...........

Nu sover lillprinsen och när han har vaknat ska han få lite mellanmål sen ska vi bege oss hemifrån.

Ikväll blir det Bonde söker fru.

Ha en bra onsdag!

å

Hallå hallå




Ingen bra början det här på min nya blogg. Det är ju över en vecka sedan jag gjorde ett inlägg.
Men men..............nu är jag här igen.

Idag har vi varit på Afrodans mommy och det var riktigt jobbigt. Har missat två gånger så det kändes i benen att det var ett tag sen. Lillprinsen börjar också bli lite tyngre så det är lite kämpigt. Åh, det är så himla kul med afrodans så det är riktigt tråkigt att det är sista gången nästa vecka. Men eftersom vi får ta igen de gånger vi missat så får vi gå på tre pass till. 

I morgon ska jag ner till jobbet en sväng, ska betala mina tupperware-saker som jag har beställt på ett party hos S. Beställde en brödpensel i silikon och en praktisk barnmatsked med etui som blir perfekt att ta med sig i skötväskan.  

Efter besöket på jobbet blir det en sväng ut till lillprinsens älskade kusiner som har skollov den här veckan. Det ska bli mysigt!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram
//å


Skön söndag


Lillprinsen sover gott i vagnen.

Idag har det varit en riktigt skön söndag.

Det blev en promenad i det vackra höstvädret till Tuna Park för en fika med härliga K och hennes lille K. Bagel och latte på Waynes smakar alltid bra. Mums!

Planeringen för dagen var egentligen att fixa lite här hemma då vi har möblerat om i vardagsrummet, bl.a. skulle en del saker ner i källarförrrådet, men då M och D behövde jobba så blev det istället en fika och fönstershopping. Hann med lite hemmafix nu ikväll och får fortsätta imorgon.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och titta på Wallander tillsammans med min Käre.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram!


Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen börjat blogga. Min blogg kommer att handla om min vardag som nu framförallt innebär mammaledighet till en liten prins. 

Idag blir det en promenad i det sköna höstvädret men först en kaffe och dn.

Kram kram!

//åsa


 


RSS 2.0