SJU KILO KÄRLEK



Vår lilla flicka är en riktigt liten guldklimp, redan sju kilo. Lilla skruttan min! Känns som det var alldeles nyligen lillprinsen var så här liten. Tiden går fort och jag vill nästan stanna tiden emellanåt, försöker verkligen njuta av varenda sekund och minut.

Dessa små fötter sprattlar för fullt när Liten ligger i sitt babygym. Märker att hon börjar vrida sig och snart kanske hon kommer över på magen. Visst är de små sockorna söta?

Hej ny vecka!

Har varit och lämnat lillprinsen på förskolan och Liten sover. Nu njuter jag av dagens första kopp kaffe och sedan blir det en tur ner till tvättstugan. På eftermiddagen ska lillprinsen till tandläkaren och det tycker han ska bli spännande. Så när vi kommer hem från förskolan blir det mellis och sedan tandborstning. Lillprinsen är faktiskt helt suverän när det gäller tandborstning, både att borsta själv och att låta mamma eller pappa borsta. Hoppas det blir godkänt.

Nu är det en liten tjej som vill ha lite uppmärksamhet så hej så länge.

Kram


MINA FINASTE


Denna bild på mina minisar är tagen 2011-11-11 kl 11.11. Bilden var med i vår dagstidning, ögonblicksbilder tagna detta historiska klockslag. Syskonkärlek!

God morgon fredag!

Sitter med min morgonlatte och minisarna sover gott. Är lite seg och trött efter en natt med ca tre timmars sömn men efter en latte och goda frukostsmörgåsar kommer jag förhoppningsvis få lite mer energi och dagen kan kicka igång.

Dop i helgen så förberedelserna är i full gång och dagen ska ägnas åt det sista av städningen och sen ska det pysslas dekorationer. 

Kram♥




 

HEJ 2012



Vår porslinssten som står på golvet framför hallspegeln, inhandlad på Åhelns för ett antal år sedan.

Hej och välkommen 2012!

Redan vecka tre på det nya året och känns som om jag inte hinner med i svängarna riktigt. Tyckte det nyss var jul men se det är en månad sen. Julen har städats ut och känner redan för lite vårinspiration, kanske ändra lite här i hemmet?

Har kommit hem från förskolan precis och nu ska vi sätta oss vid köksbordet för lite mellis. Har handlat ny yoghurt med två olika smaker, banan/blåblär och mango. Visst låter det gott? Yoghurten är dessutom fri från tillsatser.

Eftersom lillprinsen går i förskolan tisdag-torsdag känns det som fredag idag så nu tar vi helg.

Hej så länge och kram!

å




RSS 2.0