LITEN ÄR HÄR♥


Idag för två veckor sedan kom äntligen Liten till världen. Allt har gått bra och vi mår alla bra. Befinner oss nu i en underbar bubbla med bebisgos, promenader, lite nattsudd och allmänt mys. Inläggen kommer därför inte att dugga tätt här inne. Har även haft lite datorstrul så därav dålig uppdatering tidigare.

Kram från mig!


ÖVERTID



Sista besöket på MVC denna gång kanske?

Liten verkar trivas gott i min mage för än känner jag inga tecken på att h*n vill komma ut till oss. Är i vecka 40+4 och var igår på kontroll på MVC. ♥-ljuden lät så fina så. Är nyfiken på vem det är som ligger därinne och längtar längtar. Trodde inte att jag skulle gå över tiden så därför känns övertiden så mycket längre än vad den är. Börjar även känna en liten oro över att det ska hända något med Liten i magen men det är väl bara att vänta och ta en dag i taget nu.

Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM

KANELBULLENS DAG



Mmmm färska kanelbullar....

Kanelbulle är en riktig favorit hos mig och givetvis vill jag fira Kanelbullens dag. Kanelbulle är en godsak som passar bra till mycket t.ex. en latte eller ett glas kall mjölk. Just idag passade en färsk kanelbulle perfekt till en av mina cravings nämligen apelsinsaft, mums mums.

Nu blir det "Halv åtta hos mig" följt av säsongspremiären av "Top Model". Till det kanske dagens andra kanelbulle.

Kramar!

1 OKTOBER 2011



Presenten som jag köpte hos Melkersten till mina föräldrar. I paketet låg en 
fin vit ljuslykta från BRUKA DESIGN.  

Välkommen oktober månad!

Vilket underbart väder vi har här, njuter för fullt av en härlig Brittsommar.

Idag firar mina kära föräldrar Safirbröllop♥ och det har vi firat med restaurangbesök med efterföljande fika hemma hos oss. Det har varit så mysigt och vi har ätit gott och jag är så mätt just nu och ska ta och lägga mig ner i soffan och bara ta det lugnt. Känner mig helt slut, får se hur länge jag orkar hålla mina ögon öppna.  

1 oktober är även dagen för BF, det kanske ni redan vet vid det här laget, men jag tror inte att Liten kommer idag. 

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Kramar

RSS 2.0