Guess what´s in the bag


Ni kan nog gissa vad som ligger i påsen från Lindex och som jag hade med
mig hem i går.......


Precis, den underbara skjortan från kollektionen Reese Whiterspoon IN
CALIFORNIA DENIM. Här väntar den på att få flytta in i min garderob för en
liten stund innan jag kan komma i den.


Tuffhet blandad med romantik. Fin kombination med jeans och volanger.

I går blev det en sväng till Lindexbutiken där det fanns en enda skjorta kvar och i en storlek som kan komma att passa mig. Lite svårt att prova den just nu i mitt tillstånd men jag chansar att den kommer att passa någongång i framtiden. Hade dessutom en kupong med 30 procent rabatt så för 174 kronor blev den min. Ett riktigt fynd!

See you!

å
 

CALIFORNIA DENIM


Reese Whiterspoon IN CALIFORNIA DENIM

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna denimskjorta från Lindex. Skjortan ingår i deras kollektion Reese Whiterspoon in California denim och är ett fynd, 249 kronor. Jag har ännu inte varit inne i butiken då det är lite svårt att prova en nu när jag har en "liten" mage. Men till det priset törs jag nog chansa och se om jag kan ha den senare. Jag är förtjust i lite ljusare denim som funkar till alla säsonger. Till hösten passar den perfekt till ljusbruna kängor, jeans, en poncho i den aktuella färgen camel och till det en stor skinnväska i ljusbrunt. Me like!

Nu "Svenska Hollywoodfruar".

Ha en fortsatt bra vecka!

Kramar

Fem veckor kvar



MOLN av Gunilla Axén har alltid varit ett av mina favoritmönster. Inhandlade ett nytt påslakanset till vagnen i fredags. Var inställd på ett i grått men det var tyvärr slut så det fick bli ett svart i stället. 

Har gått in i vecka 36 och nu är det alltså fem veckor kvar tills BF (beräknad förlossning). Planerna är att jag ska jobba tre veckor till. Känns helt otroligt nära nu trots att det är några veckor kvar.

Barnet är nu ca 34 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,8 kg.

Denna helg har vi ägnat oss åt praktiska saker. En sväng till IKEA i går för att införskaffa nytt skötbord och annat smått och gott. Dagen i dag har ägnats åt storhandling, städning och tvättning. Dessutom har ordning och reda stått på schemat så nu ligger vissa saker på sin rätta plats. En del återstår dock men den som spar han(hon) har.

Nu ska jag fortsätta att njuta av denna sköna söndag!

KRAM 

En kväll med IKEA



Välkommen IKEA-katalog 2012! Gillar omslaget, känns ljust och fräscht. Hoppas innehållet
är lika bra.

I dag har det varit en riktig måndag, jag har varit trött och regnet har öst ner utanför kontorsfönstret. Det har varit fullt upp på jobbet och jag har fått en hel del gjort men lagar och paragrafer har snurrat runt i mitt huvudet. Kan ju bli lite seg i huvudet när man är gravid och det har verkligen stämt i dag. 

Blev så så glad när jag kom hem och hittade IKEA-katalog 2012 i brevlådan. Så kvällen kommer jag att tillbringa i ena soffan med en kopp te och den efterlängtade katalogen. Kul att få lite inredningsinspiration och jag är härligt nyfiken på katalogens innehåll. Ska även titta på säsongspremiären av "Svenska Hollywoodfruar" på tv3. Detta förstås efter alla vardagsbestyren som en kväll kan innehålla.

Må så gott!

Kram å

HÖST #2




Lite höstnytt till mamma! Kikade in denna poncho i Kappahls skyltfönster i morse
på väg till jobbet. Blir en sväng in i butiken i morgon efter jobbet, kanske går
jag från butiken med den i en påse. Bildkälla:www.kappahl.com

Detta inlägg är nummer två av mina höstinlägg. Publicerade ett inlägg i går men det hamnade tyvärr under det senaste inlägget. Förstår inte hur det gick till men lite märkligt är det. Är ju inte den mest tekniska tjejen så jag kan ha gjort något litet fel helt enkelt.

I dag blev lillprinsen hämtad på förskolan av sin faster Thilde och farmor. Självklart fick han göra något som han gillar, nämligen att åka buss. Bussfärden slutade nere på stan och i en leksaksbutik där han fick en fin bärgningsbil. Vilken härlig avslutning på veckans första dag!

Nu myser vi i soffan innan det strax är dags för lillprinsen att krypa ner i sängen. 

Trevlig start på veckan önskar jag er!

Kramar  

BACK TO WORK



Liten verkade också tycka att det är kul att vara tillbaka på jobbet igen för h*n sprattlade så livligt.

Ja, då var man tillbaka i vardagen och första arbetsveckan efter fyra underbara semesterveckor. Kändes lite overkligt i går när jag klev in genom kontorsdörrarna, tänk att det har gått en månad sedan jag gick ut genom dem för att möta semestern. Även om det är skönt att vara ledig och ha friheten att göra vad man vill av dagarna så känns det riktigt bra att vara tillbaka på arbetet och kul att träffa alla kollegor.

I dag efter hämtning på förskolan åkte vi hela familjen till matbutiken för att storhandla. Härlig känsla att få fylla kylen och skafferiet med nya och fräscha varor. Ner i matvagnen åkte även en påse med OLW:s goda cheez twisterz. Blir nog några i en skål i kväll framför det sista avsnittet av "Whitechapel" på TV4.

Onsdag i morgon redan, första arbetsveckan verkar gå fort!

Kram från mig

HÖST





Lite höstnytt som jag har spanat in till liten och lillprinsen. Bildkälla:www.kappahl.com

Trots att det bara är mitten av augusti månad så börjar man redan tänka HÖST. Jag blir riktigt höstinspirerad när jag ser alla mysiga och fina höstkläder som butikerna börjar fyllas med nu. Väntar på alla kataloger som snart dimper ner i brevlådan, både de med höstmode och sist men inte minst den senaste IKEA-katalogen. 

Känns som hösten snart är på intåg. Börjar bli lite svalare ute, framförallt på morgnarna, och skymning mycket tidigare på kvällen. Men det är ju fortfarande augusti så hösten får allt vänta en liten stund.

I går hade vi besök av vänner från Stockholm och deras två fina söner. Lillprinsen tyckte det superkul med besök av två killar som han kunde leka med hela dagen och det var en riktigt mysig och trevlig dag.  

Önskar en skön söndag!

KRAM! 

STRANDLIV



Lite lite kallt var det i vattnet.

Kikade i brevlådan innan vi åkte hemifrån och vilken tur att jag gjorde det för där låg
ett rykande färskt nummer av Mama som fick följa med i strandväskan.

"Titta mamma vad modig jag är som kan gå så här långt ut i vattnet"

Hink och spade fick också följa med i strandväskan.

Skönt att värma sig i sin frottéponcho efter lite bad.

Självklart avslutade vi dagen som sig bör med glass.

Vad kan vara bättre än att tillbringa en semesterdag på en strand med strålande solsken. I går tillbringade lillprinsen och jag vår sista semesterdag på stranden i Sundbyholm. Med kylväskan fylld med goda smörgåsar, kanelbullar, kakor, god dricka och vattenflaskor begav vi oss ut till stranden. Så härligt att njuta i solen på en fin sandstrand och känna lite svalkande vindar. Kändes lite kallt i vattnet först men efter ett tag när man hade blivit varm av solen var det riktigt skönt i vattnet.  

På måndag är det således dags att välkomna vardagen efter en välbehövlig semester. Känns alltid lika vemodigt när semestern är slut men ändå skönt att komma igång med vardagen och dess rutiner.

Önskar er en fortsatt fin helg!

KRAM

RSS 2.0