TREDJE ADVENT 2010



Här är en bild på förra årets lille stjärngosse.  

Oj oj, en vecka sedan jag gjorde ett inlägg. Men tyvärr verkar vi ha haft svängdörrar på vår sjukstuga för Magtrubbel har varit här på ett litet besök i veckan. Nu ligger vi lite efter med packningen inför flytten men vi har varit effektiva hela helgen och nu är det mesta nedpackat i kartonger.

Tänk att det redan är tredje advent. Tog en liten promenad här på kvällkvisten och det lyser så mysigt inne i alla hem. Det är adventsljustakar, stjärnor och ljusgirlanger m.m.

I morgon är det lucia och då blir det luciafirande på dagis. Lillprinsen har provat sin klädsel inför morgondagen och den satt alldeles utmärkt. Han tittade i spegeln och såg nöjd ut, hoppas han gillar den i morgon också. Ska bli kul att få höra och se lillprinsens avdelning framföra sitt luciatåg. Jag har förstått att de har övat mycket för en kväll för någon vecka sedan satt lillprinsen med båda pekfingrarna uppe i luften och rörde dem upp och ner och han log glatt när jag började sjunga Midnatt råder....det var ju refrängen tipp tapp han "sjöng".

I morgon ska M och jag på ett litet ärende på förmiddagen, ska bli sååå spännande.

Ha en fin fortsatt tredje advent!

Kram

å 

Kommentarer
Postat av: Sara

Förra året var det just Tipptapp-rörelserna som Edvin kunde. Sen i somras började han plötsligt sjunga på versen, antar att den behövde ett halv år på sig att ramla ner :-D Hoppas S tycker att morgondagen blir spännande, vi har alltid lucia utomhus på morgonen o de har ju lovat ganska många minus :-o men det blir säkert bra. Lät spännande m möte! Kram

2010-12-12 @ 21:59:41
URL: http://sarisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0